Știai că poți direcționa până la 20% din impozitul pe profit al companiei pe care o reprezinți către o cauză bună?
Educarea copiilor în caz de dezastre ți se pare o astfel de cauză?

Noi, Asociația Colectiv GTG30110, suntem convinși că este. În condițiile în care în România au loc peste 2000 de incendii pe lună, iar arsurile sunt a patra cauză de deces prin accident în rândul copiilor de până la 14 ani, să educăm copiii de la vârste cât mai mici în ceea ce privește prevenția și reacția în caz de incendiu e crucial!

Asociația noastră a creat un program pentru școlile din toată țara, pentru copii, parinți și învățători.

Bazat pe modelul folosit cu succes în alte state europene, programul este ușor de parcurs, folosește tehnica jocului și se dovedește a fi extrem de eficient în salvarea vieților copiilor.

Un copil educat poate salva mai mult decât propria sa viața!

Implică-te în cauza noastră și ajută-ne să implementăm programul "O școală sigură, o reacție salvatoare". 

Sponsorizarea este deductibilă fiscal și nu implică niciun cost pentru firma. Ea va fi folosită cu responsabilitate și va face o reală diferență într-o problemă de viață și de moarte.


Mulțumim pentru implicare și generozitate!

Asociatia Colectiv GTG3010

 

Direcționați până la 20% din impozitul pe profit – o sponsorizare care nu vă costă nimic

Sponsorizarea a 20% din impozitul pe profit este o facilitate fiscală existentă în Codul fiscal din anul 2004, dar care nu este suficient cunoscută în rândul companiilor din România.

Ce aveți de făcut?

2 pași simpli:

  1. Vă rugăm să completați contractul de sponsorizare (pe care il puteti descarca accesând link-ul din dreapta) cu datele firmei și cu suma de sponsorizare și să îl trimiteți în format word la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  2. Vă vom trimite contractul în 2 exemplare semnat și ștampilat în original, la adresa indicată.

Una dintre cele mai importante prevederi din statutul Asociatiei Colectiv GTG 3010 este că dorim să colaborăm doar cu companii care prin activitățile desfășurate respectă natura și oamenii. În situația în care există dovezi despre practici de mediu nesustenabile din partea unui potențial donator, Asociatiei Colectiv GTG 3010 poate decide renunțarea la sponsorizare.   

Cum se calculează?

Suma ce poate fi redirecţionată din impozitul pe întreg anul 2017 se calculează astfel:

  • firma îşi estimează profitul anului fiscal 2017 precum şi cifra de afaceri din acest an.
  • suma de sponsorizare, dacă se încadrează în limitele prevăzute în codul fiscal (20% din impozitul pe profit, maxim 3‰ (la mie) din cifra de afaceri), se scade din impozit.
  • diferenţa din impozitul datorat o va vira către bugetul de stat, la termenul prevăzut de lege (25 ianuarie 2017).

Sponsorizarea se poate realiza și trimestrial și se deduce din impozitul pe profit al acestuia, dacă plata sumei sponsorizate se realizează pe parcursul respectivului trimestru.

Important: Până la 31 decembrie 2017 plata trebuie efectuată, pentru a se considera parte din anul fiscal în curs; dacă plata se face după 31 decembrie, va fi considerată sponsorizare aferentă anului următor. 

   Contract de sponsorizare