Fă Un Copil Fericit

Crăciun 2016:

Cu ocazia Crăciunului ne-am gândit că ar fi frumos să facem fericiți niște copii.

În acest sens am reperat două grădinițe din satul Speteni, jud. Ialomița. Dacă în București cei mici au parte de festivități și serbări de Crăciun, cu brad și cadouri, sunt zone ale țării unde aceste evenimente nu au loc. Răsplata a fost de neimaginat. Bucuria copiilor a fost atât de mare încât abia așteptăm să îi vizităm data viitoare.

Iată și câteva poze:


Paște 2017:

Bucuria pe care am văzut-o în ochii copiilor atunci când ne-am cunoscut ne-a făcut să ne dorim să le mai aducem un zâmbet și cu ocazia sărbătorilor de Paște.
Mulțumim Alka și celor care au fost alături de noi!
Avem și poze:

4 familii, 11 copii un pic mai fericiți:

Din fericire am reușit să strângem cu ajutorul vostru hăinuțe, jucării, dulciuri, alimente pentru toți cei 11 copii ai celor 4 familii care trăiesc în aceeași curte, în condiții greu de imaginat.

Mulțumim tuturor celor care au pus mână de la mână și mult suflet astfel reușind să aducem încă o bucurie în prag de sărbători.
Vă îmbrățișăm pe toți!


Mos Nicolae 2017: 

Impreuna cu Alka am reusit si de aceasta data sa aducem zambete pe chipurile copiilor. Astfel proiectul nostru „Fa un copil fericit” continua.
Mos Nicolae a ajuns si la doua gradinite din orasul Chitila.

Mos Nicolae a incercat sa indulceasca putin durerile si puiutilor internati la Clinica de arsuri si chirurgie plastica a Spitalului Clinic de Urgenta pentru copii „Grigore Alexandrescu” din Bucuresti.

Va invitam sa va alaturati campaniei proiectului „Lupta dintre apa si foc – O lectie de supravietuire in caz de incendiu” pentru a diminua cat de mult putem numarul copiilor care ajung internati cu arsuri.
http://www.colectivgtg.com/povestea-luptei-dintre-apa-si-foc


Mos Craciun 2018

Am reusit si anul acesta sa aducem 195 de zambete celor 195 de copii de la Gradinita nr. 1 din Orsova, Mehedinti. Pe langa cadourile pentru copii, jucarii si dulciuri, implicarea voastra ne-a ajutat sa dotam gradinita cu tamplarie de termopane si vesela de inox, conform cerintelor legislatiei in vigoare.

Va multumim voua, tuturor celor care ati facut un copil fericit, si bineinteles sponsorilor CEC Bank si Alka Trading!

 


Vrei sa te tinem la curent cu ultimele noutati?