Despre noi

Asociatia Colectiv GTG 3010 este o organizatie neguvernamentala, non-profit, apolitica si independenta, cu personalitate juridica, cu scop public, infiintata in temeiul OG nr.26/2000, cu modificarile si completarile ulterioare potrivit prezentului Senat.

Suntem singura asociație înființață de cei care au avut de suferit în mod direct în urma incendiului din Clubul Colectiv din data de 30 octombrie 2015, formată din 100 de membri.

Printre noi sunt victime ale incendiului, rude ale celor răniți și ale celor decedați. Noi, împreună, reprezentăm interesele celor afectați de această tragedie și derulăm toate activitățile necesare pentru prevenirea unor astfel de cazuri în România.

Proiectul nostru principal este Spitalul Regional pentru Tratarea Arșilor. Înființarea în România a unui centru regional pentru tratatea marilor arși, care să preia cazurile grave din țara noastră, dar și din cele vecine. În caz de conflict armat, dezastru natural sau cutremur, acest centru poate face diferența între genocid și salvare națională.

Totodată, principalul nostru scop este acela de a acorda ajutor marilor arși ai României. Îi vom sprijini fianciar pe cei care au suferit arsuri grave și sunt în procesul de refacere și de reintegrare socială. De asemenea, vom sprijini victimele abuzurilor statului și pe cele din accidente și incendii, atât din punct de vedere medical cât și juridic.

Luptăm și pentru a afla adevărul, de aceea monitorizăm anchetele în desfășurare în cazul incendiului din Clubul Colectiv. Cerem inițierea unor noi anchete în instituțiile statului și dorim urgentarea identificării persoanelor responsabile din toate nivelurile ierarhice care nu și-au exercitat atribuțiile postului și controlul în aplicarea legislației.

Ajutăm victimele incendiului din Colectiv în ameliorarea stării de sănătate până la însănătoșire completă. Ne vom acorda ajutorul până în mometul în care vor reuși să se integreze social și să își recâștige demnitatea personală. Dorim ca toate victimele incendiului să ducă o viață cât mai apropiată de normal.

În memoria tutoror celor care și-au pierdut viața în incendiul din Clubul Colectiv construim un monument și dorim să sprijinim structurile fizice necesare industriilor creative în special muzică rock, artă fotografică și video. Nu vrem să se dea uitării ceea ce s-a întamplat, s-au pierdut vieți! Încă avem de învățat!


Proiectele noastre:

Povestea luptei dintre Apă și Foc

O lecție de supraviețuire în caz de incendiu. ...

Nu antibiotice la-ntâmplare

De multe ori sunt prescrise în mod nejustificat antibiotice cu spectru larg, care aduc un ...

Vrei sa te tinem la curent cu ultimele noutati?