În Atenţia Răniţilor COLECTIV

Publicat pe 16 iunie 2018 de adminNu sunt comentarii

Tratamentele si interventiile sunt decontate pana in 31 decembrie 2018, in baza OUG 74/2016.

In Articolul 3 din Ordinul 4/2016, atasat, se regasesc documentele necesare la Minister pentru decontarea tratamentelor.

Ranitii care au plecat cu Formularul S2 (E112) emis de CAS au tratamentele si interventiile decontate de CAS, atata timp cat sunt sub Formularul European care poate sa fie prelungit cat considera clinicile din strainatate ca e necesar. Ce nu intra pe Formularul S2/ E112 (coplata, etc), e decontat de Ministerul Sanatatii.

Articolul 3 din Ordinul 4/2016

Decontarea Serviciilor Medicale:

Se aprobă plata din bugetul Ministerului Sănătăţii a cheltuielilor aferente tratamentului în străinătate pentru persoanele a căror stare de sănătate a fost afectată în urma tragicului eveniment din data de 30 octombrie 2015 produs în clubul Colectiv din municipiul Bucureşti, denumite în continuare victime, care beneficiază de tratament medical în străinătate în perioada 2015-2018, în continuarea tratamentului acordat în regim de spitalizare în unităţi sanitare publice din România şi din străinătate.

Ordonanţă de urgenţă a Guvernului privind reglementarea unor măsuri în domeniul sănătăţii:

După articolul 926 se introduce un nou articol, art. 9261 , cu următorul cuprins:

Art. IV – Alineatul (1) al articolului 1 din Ordonanța de Urgență nr. 56/2015 privind plata tratamentului în străinătate al persoanelor a căror stare de sănătate a fost afectată în urma tragicului eveniment din data de 30 octombrie 2015 produs în clubul Colectiv din municipiul Bucureşti, cu modificările și completările ulterioare, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 889 din 26 noiembrie 2015, se modifică după cum urmează:
,,(1) Se aprobă plata din bugetul Ministerului Sănătăţii a cheltuielilor aferente tratamentului în străinătate pentru persoanele a căror stare de sănătate a fost afectată în urma tragicului eveniment din data de 30 octombrie 2015 produs în clubul Colectiv din municipiul Bucureşti, denumite în continuare victime, care beneficiază de tratament medical în străinătate în perioada 2015-2020, în continuarea tratamentului acordat în regim de spitalizare în unităţi sanitare din România şi străinătate.”


Adauga un comentariu

* Campurile marcate cu steluta sunt necesare.

Proiectele noastre:

Povestea luptei dintre Apă și Foc

O lecție de supraviețuire în caz de incendiu. ...

Nu antibiotice la-ntâmplare

De multe ori sunt prescrise în mod nejustificat antibiotice cu spectru larg, care aduc un ...